Metabolic Balance®

Op gewicht met Metabolic Balance®

Wil je weer in je kleding passen zonder dat je daarvoor (chemische) pillen moet slikken? Wil je liever een maatje minder, maar wil je jezelf niet uithongeren?Of wil je deze keer blijvend slank blijven zonder JoJo effect? Of juist een maatje meer zonder ongezonde voeding? Of van je pijn afkomen met voeding die bij jou past? Metabolic Balance® is het antwoord voor jou.

Optimale stofwisseling met Metabolic Balance®

Metabolic Balance® is ontwikkeld door een team van artsen en voedingswetenschappers. Met meer dan 600.000 volgers wereldwijd is het een groot succes. Dit succes is te danken aan het uitgangspunt van Metabolic Balance®. Het maakt namelijk niet uit hoeveel je eet, maar wat je eet.

Je lichaam heeft de juiste voeding nodig voor een optimale stofwisseling. Met Metabolic Balance® leer je wat de juiste voeding is voor jou. De balans in voeding ligt bij elke persoon anders. Wij ontwikkelen speciaal voor jou een op maat gemaakt voedingsplan. We gaan hier samen mee aan de slag en begeleiden je naar een gezond en uitgebalanceerd nieuw voedingspatroon.

Wat doet Metabolic Balance®?

Het plan van Metabolic Balance® bestaat uit vier fases. De eerste fase duurt twee dagen en is gericht op het ontgiften van het lichaam. Fase twee is minimaal twee weken en heet de strenge fase. In deze fase wen je aan het nieuwe etenspatroon en zie je veranderingen in je gewicht. Alle voedingsmiddelen en hoeveelheden zijn in deze fase vastgelegd in een maaltijdplanning. Fase drie van Metabolic Balance® is minder streng. Je krijgt de vrijheid om andere voedingsmiddelen en hoeveelheden te proberen. Je krijgt hierdoor inzicht in welk eten bij jouw lichaam past. Deze kennis zul je toepassen in fase vier, die gericht is op het behouden van je gewicht. En dit alles zonder pillen, drankjes of andere toevoegingen.

Wat kan Metabolic Balance® voor jou betekenen?

Wil je afvallen of juist aankomen zonder energie te verliezen? Metabolic Balance® helpt je op gewicht te komen door een gezond en uitgebalanceerd nieuw voedingspatroon. Ook kunnen hiermee heel veel pijnklachten verdwijnen.

Met de juiste voeding komt het juiste gewicht en gezondheid vanzelf. Wil je meer informatie of wil je je gelijk inschrijven? Stuur mij een mail via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.