Hulp bij hormonale klachten

Barst je wel eens uit het niets in tranen uit? Val je uit tegen je partner of kinderen zonder duidelijke reden? Dreef je vannacht weer eens je bed uit vanwege opvliegers of heb je iedere maand last van je menstruatie? Grote kans dat schommelende hormonen de boosdoener zijn

Als  hormoonspecialiste, weet  ik als geen ander wat je als vrouw meemaakt op het moment dat je te maken krijgt met hormonale problemen. Heb je overgangsklachten, menstruatieproblemen of problemen met zwanger worden?  Er kunnen veel lichamelijke en psychische klachten ontstaan. Ik luister naar je en neem de tijd, breng je verhaal in kaart en zoek samen met jou naar een oplossing.

 De aanpak

Al bij het eerste consult krijg  ik  zicht op de aard en oorzaak van jouw klachten. Hormonale schommelingen kunnen een enorm effect op jouw lichaam en geest hebben, waardoor jij jezelf niet meer herkent. Ik geef je uitleg, waardoor jij inzicht krijgt in wat er in jouw lichaam en geest gebeurt en hoe je deze door de juiste voeding en eventueel suppletie en specifieke beweging kunt beïnvloeden. Samen wordt er verder ook gekeken naar oplossingen die in jouw leefsituatie en omstandigheden passen.

Gezondheidscheck

Tijdens de gezondheidscheck  o.a. via bio resonantie en wordt de  bloeddruk en BMI en alle andere waardes gemeten.  Na afloop van de gezondheidscheck krijg je direct adviezen mee om de uitslagen te verbeteren. Zo kun je actief en gericht aan de slag met risicofactoren voor bijvoorbeeld hart- en vaatziekten.

Indicaties om een afspraak te maken

  • Overgangsklachten
  • Menstruatieklachten
  • Premenstrueel Syndroom (PMS)
  • Zwanger worden
  • Anticonceptie
  • Vermoeidheid
  • Health check
  • Gewicht problemen

Meer informatie en/of een afspraak?

In overleg zijn ook mogelijkheden voor avond en weekeindconsulten, ook telefonisch.

Wil je meer informatie of wil je je gelijk inschrijven voor een afspraak? Stuur mij een mail met je telefoonnummer via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.