Soorten klachten

Ga je klachten te lijf

Rond blijven lopen met een klacht beïnvloedt je levenskwaliteit. Je hebt er de hele dag last van en je kunt je niet focussen op de alledaagse dingen. Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd om je klachten te laten verdwijnen, maar zonder succes. Het goede nieuws is dat je niet verder hoeft te zoeken naar oplossing. Wat jouw klacht ook is, met bewezen werkzame behandelingen help ik je om je lichaam te herstellen.

Het lichaam is erg flexibel en het kan zichzelf vaak herstellen. Ik laat je ervaren  hoe dit op een natuurlijke manier kan. Heb je last van pijn? Micro Electro Therapie APS therapie zorgt ervoor dat je lichaam de pijnlijke plekken herstelt. Of heb je over- of ondergewicht? Met het 3Care leefstijlprogramma herstel je de balans in je voeding, waardoor je lichaam ook weer in balans komt. Heb je last van overgangsklachten? Met goede adviezen over hormonen beperk je je klachten zo veel mogelijk.

Indicaties om een afspraak te maken

  • Overgangsklachten
  • Menstruatieklachten
  • Premenstrueel Syndroom (PMS)
  • Zwanger worden
  • Anticonceptie
  • Vermoeidheid
  • Health check
  • Gewicht problemen

Pijn verdwijnt met Micro Electro Therapie (APS)

Pijn is een signaal van je lichaam om aan te geven dat er iets niet in orde is. Veel mensen slikken pijnstillers om van de pijn af te zijn. Dit is echter een tijdelijke oplossing, want de oorzaak van de pijn wordt niet aangepakt. 

Pijn aanpakken met Micro Electro Therapie (APS)

APS therapie doet wel iets aan de oorzaak van de pijn op een natuurlijke manier. Het is een wetenschappelijk bewezen methode die het lichaam aanspoort zichzelf te herstellen, door middel van prikkelingen. Deze prikkelingen bootsen het lichaamseigen actiepotentiaal na. Dat zijn zenuwimpulsen die een rol spelen in het herstel van het lichaam. Lichaamscellen die beschadigd zijn, sturen verzwakte signalen. Deze beschadigingen kunnen veroorzaakt zijn door een ontsteking, blessure, maar ook ouderdom. APS stuurt door middel van kleine elektrische stroompjes sterke signalen, waardoor het lichaam zichzelf gaat herstellen. Deze stroompjes zijn ongevaarlijk en je voelt ze nauwelijks. Voor meer informatie kun je terecht op de APS therapie pagina. 

Voor welke klachten Micro Electro Therapie (APS) helpt

APS therapie kan ingezet worden voor lichamelijke, psychische en psychosomatische klachten. Bij acute pijn helpt APS therapie binnen enkele minuten, terwijl bij  langdurige en chronische pijn de verlichting binnen enkele sessies optreedt. 

Ben je benieuwd of er iets aan je klacht te doen is en hoe lang de behandeling duurt? Neem vrijblijvend contact met mij op via de mail of telefoon.

Val af met het leefstijl programma van 3Care

Een verkeerd gewicht kan je lichaam en je leven beïnvloeden. Jezelf vol proppen met ongezond eten, of juist jezelf uithongeren is niet de oplossing. Breng je voeding in balans en je lichaam zal volgen. 

Op gewicht met 3Care

3Care is de definitieve oplossing voor je gewichtsprobleem maar ook hormoon klachten. Het helpt je op een gezonde manier af te vallen of aan te komen. Je lichaam heeft de juiste voeding nodig voor een optimale stofwisseling. Met 3Care  leer je wat de juiste voeding is voor jou. De balans in voeding ligt bij elke persoon anders. Speciaal voor jou wordt er een op maat gemaakt voedingsplan ontwikkeld. Samen met je begeleider ga je hiermee aan de slag. Binnenkort zul je een gezond en uitgebalanceerd nieuw voedingspatroon hebben. En met de juiste voeding komt het juiste gewicht vanzelf. 

Behandelbare klachten 

Door af te vallen zullen gezondheidsproblemen die met gewicht samenhangen verdwijnen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld hormoonklachten, diabetes type II, reuma, fibromyalgie, chronische migraine en gewrichtsklachten. Als je ook meer gaat bewegen, verbetert je uithoudingsvermogen en stijgt je totale energieniveau.

Ben je benieuwd wat 3Care voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op via de mail of telefoon.

Wie geen tijd aan gezondheid wil besteden besteedt later tijd aan ziekte. Ofwel, is je gezondheid je lief werk dan preventief…..