Home

Welkom

Praktijk APSoluut Beter

Voor pijnbestrijding en het verbeteren van gewicht en gezondheid. De praktijk heeft meerdere specialisaties in huis, allemaal gericht op verbetering van de gezondheid. Wij bieden ook advies vanuit het leefstijl programma van 3Care.

In de praktijk wordt gewerkt  volgens de 5 principes van de beroepsvereniging BATC

  • Energie,
  • Prikkeloverdracht (APS therapie)
  • Drainage
  • Voeding (het leestijl programma van 3Care)
  • Psyche (coaching en counseling)
  • hulp bij hormonale klachten

Helpen met Micro Electro Therapie APS  en 3Care 

Als sinds 2011 heeft Greetje van der Munt een praktijk voor gezondheid.“Mensen helpen heeft altijd in mijn bloed gezeten.  Toen ik in aanraking kwam met de geneeskracht van Micro Electro Therapie (APS therapie), wist ik dat ik hier andere mensen mee kon helpen. De kracht om balans te creëren in je lichaam met  het leefstijl programma van 3Care heb ik ook zelf ondervonden. Een opleiding gebaseerd op hormoon klachten geeft de mogelijkheid om op het gebied van hormonen inzicht te geven en te helpen.  Daarom geloof ik in de kracht van de diensten die ik aanbied.

Ben je benieuwd of  Apsoluut Beter ook wat voor jou is? Lees meer over de klachten waarbij ik je kan helpen, over Micro Electro Therapie  (APS therapie) hulp bij hormoon klachten en over 3Care. Heb je toch nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

Actie

bio resonantie check 

en het 3Care  plan! Bel of mail mij via het contactformulier voor het maken van een afspraak!

APSoluut beter!