Behandeling pijnklachten

Veel mensen lopen rond met pijnklachten of nemen dagelijks pijnstillers om de dag pijnvrij door te komen. Met APS therapie kun je van je pijn afkomen, zonder pillen te slikken. APS therapie staat voor Actie Potentiaal Simulatie therapie. Het is ontwikkeld om het lichaam aan te moedigen zichzelf te herstellen.

APS therapie werkt als volgt:

Speciale kleefelektroden worden op je lichaam aangebracht. Als je specifieke pijnlijke plekken hebt, zullen de elektroden daar geplakt worden. Door deze kleefelektroden zullen lichte, nauwelijks voelbare prikkelingen worden gestuurd. Deze prikkelingen bootsen het lichaamseigen actie potentiaal na. Dat zijn zenuwimpulsen die door ons lichaam heen gaan, waarmee cellen informatie met elkaar uitwisselen. Deze signalen zijn nodig voor herstel, maar beschadigde of verouderde cellen zullen zwakke zenuwimpulsen sturen. Het is wetenschappelijk bewezen dat via APS therapie je cellen sterke signalen ontvangen en je lichaam zichzelf gaat herstellen.

Triggerpoints in combinatie met APS therapie 

Triggerpoints worden veroorzaakt door microverkramping in de spieren,  waardoor spieren stijf en pijnlijk worden. Een triggerpoint heeft de grootte van een erwt en is extreem pijnlijk bij aanraking. De behandeling van een triggerpoint gebeurt vaak via diepe weefselmassage. Je kunt je voorstellen dat de behandeling erg pijnlijk is, doordat de pijnlijke plek constant wordt gemasseerd. APS therapie is uitermate geschikt voor het behandelen van een triggerpoint. Door middel van een speciale kleefelektrode wordt het gebied behandeld met prikkelingen. Dit maakt de behandeling minder gevoelig, maar niet minder effectief. APS therapie kan binnen enkele ogenblikken de pijn verlichten.

Wat kan Micro Electro Therapie (APS therapie) voor jou betekenen?

Wil je van je pijnklachten af? APS therapie helpt je jouw lichaam te herstellen met lichte, nauwelijks voelbare prikkelingen.

Door zenuwimpulsen na te bootsen, herstelt het lichaam zichzelf. Wil je meer informatie of wil je je gelijk inschrijven voor een behandeling? Stuur mij een mail via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.