Referenties

Referenties

APS heeft voor mij veel betekend, maar ook voor mijn klanten. Lees hieronder de APS ervaringen van mijn klanten. Ben je na het lezen van deze referenties nog niet overtuigt? Je kunt meer informatie vinden op de APS therapie pagina of neem contact met mij op.

Wil je ook een referentie achterlaten, stuur deze dan op via de contactpagina.

Wat kan APS therapie en/of Metabolic Balance voor jou betekenen? 

Door: M.H. uit Voorthuizen
Deze behandelingen zijn echt een uitkomst. Ik onderga nu 5 maanden APS therapie en sindsdien is er een hoop veranderd. Ik kwam voor verschillende klachten hier terecht. Zo had ik last van maag en darm problemen, was ik moe, had nekklachten en migraine. Het fijne van APS is dat het voor je hele lichaam werkt. Nu ik een paar maanden verder ben merk ik duidelijk dat ik veel meer energie heb gekregen en voel ik me fitter. De maagklachten zijn zo goed als verdwenen en met de darmklachten gaat het vrij goed. Het meest hardnekkige probleem de nekklachten in combinatie met de migraine is ook verbeterd. Zo heb ik minder migraine aanvallen, zijn deze korter van duur en voel ik me na een migraine aanval niet zo uitgeblust als normaal. Kortom ik merk duidelijk verschil. Ik begon met de therapie omdat ik niet langer medicijnen wilde gebruiken. Ik moet nog steeds medicijnen slikken maar veel minder dan voor de APS therapie. Toen ik met APS therapie begon verwachtte ik er niet al te veel van, ik wilde het gaan proberen en dacht baat het niet dan schaadt het niet. In mijn situatie heeft het al een hoop opgeleverd en verwacht ik dat het nog meer gaat opleveren.

Door: G. Mostert, Lunteren Nog maar vier behandelingen gehad en nu al zovéél resultaat. Hadden we dit maar eerder geweten!

Door: H.Groeneveld Na lang dubben wat ik zou gaan doen om gewicht te verliezen hoorde ik van de Metabolic Balance (M.B.)methode. Het sprak mij aan, omdat er een persoonlijk plan wordt gemaakt op basis van bloedwaarden. Omdat diverse poeders en pillen wel werken zolang je er mee bezig bent, maar zodra je weer normaal gaat eten het er zo weer aanzit zag ik daar geen heil meer in. Ook over M.B was ik in het begin wel sceptisch en realiseerde me dat het niet gemakkelijk zou zijn en heb er ook echt wel een weekend tegenaan zitten te hikken, voordat ik de moed had om eraan te beginnen, toen ik het plan eenmaal gelezen had.  Ik wist dat het er nu echt van moest komen  en heb  de knop om weten te zetten en ben er gewoon aan begonnen. Het leek echter ingewikkelder dan dat het werkelijk is en het went vrij snel. Als je eenmaal hebt uitgedokterd hoe het werkt is het niet echt moeilijk meer. Na ongeveer anderhalve week begon mijn lichaam aan de eet/drink gewoonten te wennen en had ik niet echt meer de behoefte om tussendoor te eten. Ook de eerste resultaten begonnen voelbaar/zichtbaar te worden. Geen overtollig vocht meer vasthouden en  ca 2 kg gewichtsverlies per week. Ook mensen in mijn omgeving zagen dit gelijk en daardoor gelijk positieve reacties, waardoor je gestimuleerd wordt om verder te gaan. Doordat ik weinig koolhydraten meer binnenkrijg is het opgeblazen gevoel na het eten er niet meer en kan ik zelfs gewoon gelijk na het eten gaan sporten en lijkt het alsof je dus ook makkelijker kan bewegen.Nu na een kleine 5 maanden  en een pauze van de zomervakantie ertussen ben ik 25 kg kwijt en ben vast van plan het zo te houden.Het voordeel is ook nog eens dat je geen bakken met geld hoeft te betalen voor  allerlei poeiers en pillen en dat je hierop dus gewoon altijd kunt terugvallen. En ook niet onbelangrijk het is nog gewoon gezond ook. Voor degene die van plan zijn met deze M.B. te beginnen ……Veel succes!!Het kost vooral in het begin wat moeite maar, als je het echt wil kan je het!!!

Door Y.vR uit Amersfoort : ‘Een aantal maanden geleden overviel de overgang mij. Eerlijk gezegd vond ik het nogal heftig, de opvliegers vlogen me letterlijk en figuurlijk aan, zowel overdag als in de nacht. In luttele seconden was ik drijfnat van het transpireren, daarnaast veel lichamelijke onrust. Gevolg was vooral gebroken nachten, met een fulltime baan die zowel fysiek als mentaal het een en ander van mij vraagt, zat ik er na een week of 6 doorheen, uitgeput.

Op aanraden van een vriendin ben ik homeopatische middelen gaan gebruiken, daarnaast heeft Greetje mij geholpen middels APS therapie en tips wat betreft voeding en een stukje coaching.  Dat heeft de boost gegeven die ik nodig had om mijn klachten beheersbaar te houden, sterker nog ik ben nagenoeg klachtenvrij!

Ik heb Greetje ervaren als een kundige, betrokken en enthousiaste therapeute, die net even dat stapje verder gaat, ik beveel haar dan ook van harte aan!’

Door: A.F. te Barneveld Mijn schoonzus heeft mij APS therapie aangeraden. Greetje heeft mij een aantal malen behandeld en het werkt. Greetje neemt de tijd en aandacht voor je en geeft ook waardevolle adviezen op het gebied van voeding en lifestyle/gezondheid. Bedankt!

Door: G.V. uit E.
Daar ik artrose heb en heel veel pijn in mijn knieen had en onder in mijn rug en s,nachts veel pijn in mijn benen, ben ik APS therapie aan het doen. Na zes behandelingen is het al bijna de helft van de pijn minder en s,nachts heb ik geen pijn meer in mijn benen en kan weer lekker slapen. Ik hoop dat dit zo door gaat en weer het gewone leven kan oppakken en zonder medicijnen.

Door: Diana P. uit Lunteren
Ik heb fybromyalgie en al mijn klachten waren voornamelijk moeheid, pijnlijke en vermoeide benen, rugpijn, hoodpijn en pijn in de pols en handen. Na ongeveer tien behandelingen is het resultaat dat ik veel meer energie heb en mijn pijnklachten zo goed als weg zijn. Ik wordt nu nog een keer in de twee weken behandeld om het resultaat te behouden. Het voordeel van deze behandelingen is dat het geen pijn doet en ik nu geen pijnstillers meer hoef te slikken, met alle bijwerkingen die daarbij horen!

 Door L.B. uit Barneveld.  Ik had al vreselijk lang pijn in mijn rug door artrose in de facetgewrichten op mijn ruggengraat. Via de dokter kwam ik terecht bij de fysiotherapeut en daar werd het niet beter van.  Vervolgens ben ik naar de Mensendieck-therapie gegaan. Ook dat werkte niet.  Toen de Osteopaat….. dat deed vreselijk zeer en hielp ook niet. Ik stond totaal wanhopig in een winkel met de vraag of ze misschien een kussen hadden zodat ik misschien eens een half uur zonder pijn kon zitten. Men  hielp me maar gaf me ook een folder over de APS-therapie. Ik dacht… jaja, dat zal wel… Thuisgekomen bekeek ik de folder nog eens beter en dacht: ach ik heb alles gedaan… stel je nou toch eens voor dat deze therapie iets voor mij kan doen. Ik heb (zeer sceptisch) een afspraak gemaakt…….En dat had ik echt veel eerder moeten doen! De pijn in mijn rug is niet weg… maar is op een niveau teruggebracht waarmee ik goed kan leven! Later ben ik ook naar Coscha gegaan voor een massage van de rug. Nu zit ik elke 2 weken eerst bij Greetje en de dag daarna bij Coscha en dat is echt een geweldige combinatie! Ik hoop dat mensen met pijnklachten iets hebben aan mijn verhaal. Probeer het gewoon eens met de APS-therapie! Mij heeft de therapie echt geholpen… en nog steeds.

Door  J. Boon  Nadat ik door mijn dochter werd gewezen op een advertentie op FB heb ik contact gezocht met Greetje en een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Het behandelingsplan stond mij aan en ik heb de beslissing genomen om er voor te gaan en de knop om te zetten.En tot nu toe ben ik superblij met mijn beslissing! Ik heb al jaren overgewicht en al 23 jaar fybromialgie. Na twee APS behandelingen was de pijn een heel stuk minder en ook kreeg ik meer energie en slaap veel beter.Ik zit veel beter in mijn vel,letterlijk en figuurlijk want door het Metabolicbalans plan is er na 7 weken ook 12 kilo gewicht af.Ik ga vol goede moed verder totdat ik mijn streefgewicht heb bereikt en ga er voor zorgen dat ik het ook na die tijd het gewicht onder controle hou.Ik kan het iedereen aanbevelen! Maak een goede keuze en doe dat ditmaal voor jezelf want daar hebben jou dierbaren ook veel plezier van!Succes allemaal!

Door E.W. uit Barneveld.

Ben nu vijf weken onder behandeling bij Greetje en de resultaten zijn boven verwachting. Doe metabolic balance en APS.
Mijn pijnklachten zijn dusdanig verminderd dat ik geen pijnstillers meer hoef te nemen en daardoor ook geen maagbeschermers meer. Daarnaast ben ik goed aan het afvallen en krijg steeds meer energie.
Ook het bewegen gaat steeds makkelijk waardoor is nog meer ga afvallen.
Ben een ander mens en dat in vijf weken. Wordt volgende week 60 dus voor mij begint het leven bij 60.
Greetje heel erg bedankt voor al je steun en wijsheid.

Door H.B. uit Barneveld.          

Al jaren was ik vermoeid, het was een innerlijke vermoeidheid. Mensen om je heen konden niet begrijpen dat ik wel einden kon fietsen of wandelen, maar geen energie had voor een afspraak. ook waren er wel pijnklachten. Ik had van een collega een keer over APS therapie gehoord, maar schoof het voor me uit omdat je geen energie hebt om eraan te beginnen. Door mijn vermoeidheid was ik ook gauw in tranen, je kunt er niets bij hebben. Tot ik er echt genoeg van had en gebeld voor een afspraak. Al na een paar behandelingen voel ik me een stuk beter. Ook de pijnklachten zijn minder en mijn stemming is veel beter, minder somber, ik voel me gewoon makkelijker. Het is moeilijk uit te leggen maar APS is zeker de moeite waard!!

Door: Mw.G.F.W. B uit Barneveld
Nadat ik al 3 jaar last had van mijn heup van een slijmbeursontsteking en de injekties geen blijvende genezing brachten, besloot ik om A.P.S. te proberen. Alhoewel de massages en het advies van de fysio therapeut om minder te lopen en meer te fietsen al enige verbetering brachten, bleven de klachten en de pijn nog heel vervelend zoals startproblemen bij het opstaan uit de stoel, slecht slapen vanwege pijn en het moeizame traplopen. A.P.S. gaf mij weer hoop dat mogelijk was dat mijn klachten zouden verminderen of nog beter, genezen. Ik heb nu ca. 12 behandelingen ondergaan waardoor ik duidelijk een grote verbetering ervaar. De startproblemen zijn zo goed als weg, het traplopen kan ik weer zonder pijn of moeite en ook het slapen gaat beter. Dit is voor mij een hele vooruitgang, wel moet ik opletten mijzelf niet weer te gaan overbelasten, juist omdat ik me nu weer zo fit en energiek voel. Want door overbelasting is deze kwaal ook ontstaan. In deze 2 maanden van behandeling heb ik 2 á 3 x een lichte terugval gehad, nadat ik toch teveel had gedaan. Ben nu aan het afbouwen met de A.P.S. ik ga nu 1 x per 2 weken en het gaat goed. Heb goede hoop dat ik er helemaal van zal genezen. Met dank aan mijn A.P.S. therapeut.

 Door Sandra:Ik had last van burn-out klachten en heb ook het prikkelbare darmsyndroom. Verder ben ik ook nog eens hoog sensitief.Een heel pakket dus. Na heel veel dokters bezoeken kwam ik APS behandelingen tegen. Ik was heel benieuwd of dat zou helpen. Na de eerste keer gebeurde er ontzettend veel, ik kreeg veel oude klachten terug. Daar schrok ik van. Gelukkig stelde de therapeut mij gerust. Ze kan heel goed luisteren en neemt de tijd voor je. Bij de derde keer voelde ik verbetering. Wat was ik blij! Elke keer als ik weer een behandeling kreeg voelde ik me gezonder worden en kreeg ik meer energie zelfs geestelijk had het een goed effect op me. Ik kan mijn leven zonder APS niet meer voorstellen. Ik raad iedereen aan om APS behandelingen te nemen. Het verbeterd je levenskwaliteit.

Door H.v.W. uit Nijkerk 

Eindelijk iemand gevonden die me deels van de pijn geholpen heeft .
Ik heb pijn uitstraling van uit mijn rug naar mijn tenen en kon niet meer op mijn rug en rechterzijkant liggen.
Maar na behandeld te zijn met APS therapie, na 12  maal behandeld te zijn  kan ik weer redelijk in slaap vallen op mijn rechterzij.
daarbij had ik een soort van reuma en dat is ook tot rust gekomen.
En mijn conditie is ook verbetert mijn voet is warmer geworden en ik kan veel beter lopen.
Greetje bedankt voor dit succes.
 Door C.v. V
Nadat ik klaar was met behandelingen voor Non-Hodgkin was mijn energielevel heel laag. Via mijn schoonzusje ben ik bij APSoluut Beter gekomen. Ik volg nu dit dieet welke helemaal gebaseerd is op mijn lichaam. Nog nooit heb ik een dieet gehad die mij zoveel energie, vrolijkheid en doorzettingsvermogen geeft.
Bijkomende positieve dingen die ik gemerkt hebt zijn: veel beter slapen (voorheen had ik hier iets voor nodig), alles smaakt veel lekkerder, geen hongergevoel en afvallen.
En dit alles op basis van alleen maar gezonde producten zonder pillen, shakes e.d. …..zo dankbaar.
door H.S. uit Barneveld 13 maart ben ik begonnen met een persoonlijk voedingsplan van Metabolic balance, ik eet heel goed en lekker, geen hongergevoel!! Alleen producten die op mijn bloedwaarden zijn afgestemd!! Super methode !! Ben nu al acht kilo kwijt. Voel me Fitter! Slaap beter!! Top!!
Door M. 
Vorige week de voorbereidingsdagen gehad en echt van start. Beetje onwennig mbt wat haal je allemaal in huis. Heerlijk gegeten en totaal geen hongergevoel. Vooral s,avonds ben ik verzadigd terwijl dat echt mijn snack moment is. Kortom een goede start en het bevalt goed. Vanochtend op de weegschaal op dag 6 al ruim 3 kilo kwijt. Goede stimulans dus.!!
Door A.B. Putten
Even mijn enthousiasme delen. Ik merk dat mijn lichaam tot rust komt met het Metabolic Balance voedingsplan. Het is lekker duidelijk wanneer en wat ik mag eten, daar houd ik me aan. De 5 uur ertussen maken de maaltijden extra tot een feestje. Ongemerkt at ik veel te vaak tussendoor iets, geen wonder dat m’n lijf van slag was. Nu ik alleen maar eet wat m’n lichaam nodig heeft, komt er weer energie en ben ik niet meer voortdurend vermoeid. Dat ik na 3 weken al zo’n mooi resultaat heb met meetbaar positieve verschillen, stimuleert nog meer om er lekker mee door te gaan!
Dank voor je tips en adviezen!