Over mij

De vrouw achter APSoluut Beter

Als sinds 2011 heeft Greetje van der Munt een praktijk voor gezondheid.“Mensen helpen heeft altijd in mijn bloed gezeten.  Toen de kinderen het ouderlijk huis verlieten, zocht ik naar andere manieren om  mensen te helpen, te gebruiken. In 2009 ben ik een opleiding in counseling en coaching gaan volgen, zodat ik mensen door hun problemen heen kon coachen. Dit combineerde ik met werk en stage bij Slachtofferhulp.

APS pijn therapie

Tijdens mijn werk bij Slachtofferhulp kwam ik in aanraking met APS therapie. Ik had tijdens deze periode vaak last van vermoeidheid en spierpijn. Op aanraden van mijn collega’s begon ik met APS therapie. De resultaten waren geweldig, al mijn klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik was hierna zo enthousiast, dat ik me gelijk heb ingeschreven voor een opleiding in APS therapie. Een logisch gevolg was het opstarten van de praktijk APSoluut Beter. Ondertussen heb ik zelf de onbegrensde mogelijkheden gezien van de APS therapie ook in combinatie met een persoonlijk eetplan . Door middel van APS therapie heb ik al veel mensen geholpen met klachten en chronische ziektes. Ook de aansluiting bij Care for Women is daarom een logische stap om nog meer mensen te kunnen helpen.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Lees hier meer over APS therapie.

In het kort

Naam: Greetje van de Munt
Opleidingen:orthomoleculair therapeut. HBO medische basiskennis + plato , APS therapie, opleiding 3Care eetplan,  hormoon specialisatie Care for Women (nu niet meer bij aangesloten) counselling en coaching,  en vele anderen
Hobby: o.a. lezen, wandelen.

Metabolic Balance®

Net als bij APS pijn therapie ben ik in aanraking gekomen met 3 CARE door eigen ervaring. 3 CARE was een openbaring voor mij: je kunt afvallen zonder jezelf uit te hongeren!  De kilo’s vlogen eraf zonder dat ik allerlei pillen of drankjes moest nemen. Deze gezonde manier van afvallen wil ik met jou delen. Door mijn eigen ervaringen kan ik je professioneel helpen, omdat ik weet hoe jij je voelt tijdens deze methode en tegen welke problemen je kunt aanlopen. Ik zal ervoor zorgen dat je tijdens het afvallen geen honger hebt en je vitaal voelt. Het enige wat ik van je vraag is doorzettingsvermogen en motivatie, en de kilo’s zullen eraf vliegen. Ben je benieuwd hoe 3 CARE werkt?

Alles wat ik aanbied, heb ik 100 procent vertrouwen in. Ben je benieuwd of  Apsoluut Beter ook wat voor jou is? Lees meer over de klachten waarbij ik je kan helpen, over APS therapie en over 3 CARE  Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Curriculum vitae

Ik vind het belangrijk dat mensen APSoluut Beter zien als een betrouwbaar bedrijf. Ik volg daarom met regelmaat opleidingen, seminars en workshops om mijn kennis bij te houden.

 •  2009 — Counseling en coaching Opleiding
 • 2010 — APS therapie Opleiding
 • 2012 —  Dr. Schussler celzouten  Seminar
 • 2012 — Metabolic Balance® Seminar
 • 2013 — HBO medische basiskennis SHO  Opleiding
 • 2013 — Energie Herstelplan Workshop
 • 2013 — Triggerpoint therapie Workshop
 • 2014 –   Plato eindtermen (medische Basisvakken SHO)
 • 2014 –   studie dag Oplossingsgericht coachen
 • 2014 –  workshop BATC 5  natuurgerichte principe
 • 2015 –  opl. orthomoleculair therapeut
 • 2015 – cursus Dorn therapie en Breuss massage
 • 2017  –  2018 opleiding Care for Women specialiste (1-1-2021 niet meer bij aangesloten)
 • 2019 – 2020 opleiding 3Care eetplan

Ik volg hiernaast diverse bijscholingen via de BVAT voor kwaliteitsbewaking en het behouden van mijn APS-therapeut certificaat. Ook ben ik  aangesloten bij de beroepsvereniging BATC  en werk volgens de 5 principes. (Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument).